keskiviikko 11. elokuuta 2010

Alkukankeutta


Blogi-innostukseni alkukankeus on iskenyt ennen kuin ehdin aloittaakaan. No, nyt kuitenkin koitan kirjoittaa jotain itsestäni ja siitä mitä blogini EHKÄ voisi pitää sisällään.

Olen siis kahden lapsen 10/07 ja 12/09 tytön H ja pojan O äiti. Asumme Helsingin Vuosaaressa mukavassa rivitalo kolmiossa, jonka piha on tänä kesänä ollut harvinaisen hoitamaton. Lapsilla on myös isä ja minulla aviomies, M, joka on väliin se kultaisin ja ihanin ja toisin taas se inhottavin ja ärsyttävin. Näin ilmeisesti myös monissa muissa perheissä.

Olen tällä hetkellä siis äitiyslomalla ja elämäni täyttää täyteläinen lapsiperheen arki. Olen sangen huono ottamaan valokuvia, saati kehittämään niitä. Päiväkirjaa en ole pitänyt sitten ala-astevuosien. Jospa nyt olis aika kirjoitella jotain ylös elämästä ja tästä. Pidän itse kovasti kauniista esineistä ja tavaroista, vanhoista , retroista tai uusista sisustusjutuista, lastenvaatteet ovat myös vallanneet kotimme. Opiskelen varhaiskasvatusta, joten blogini todennäköisesti sisältää myös lastenkasvatuksen ihmettelyä ja pohdintaa siitäkin näkökulmasta. Pidän myös käsitöiden tekemisestä, tällä hetkellä aikani ei tosin riitä niiden tekemiseen ja harjoitteluun. Mutta välillä aina innostun!

Blogini siis EHKÄ pitää sisällään ainakin yllämainittua asiaa, mutta katsotaan mihin, jos mihinkään suuntaan se lipuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti