sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Korjaamon Design Markkinoiden löytöjä ja muutama muukin!

Korjaamolla järjestettiin tänään ja eilen (2.-3.10.) Design Markkinat! Mukana oli aivan ihania ja upeita designin ja käsityön tekijöitä! Markkinoilta löytyi minulle jo ennestään tuttuja mm. Sopiva Shop, Globe Hope ja Ounako. Punavuoren Putiikin pöydältä löysin viereisen kuvan kaksi aivan ihanaa kaulahuivia syksyksi! Toinen on ihan perus trikoinen, renkulaksi ommeltu huivi. Toinen on bambutrikoinen ja neulottu myös renkulaksi. Ihania!
Löysin myös ihania vintage-tyylisiä korvakoruja valmistavan yrityksen, Karuskin. Erityisesti tykkään noista valkoisista pyöreistä, joissa on kultareunuksinen ihana ruusu.
Paikalla oli myös moni moni muu ihana käsityn ja designin tekijä! Tuolta linkistä löytyvät kaikki tapahtumaan osallistuneet ja muuta tietoa!
http://www.korjaamo.fi/index.php?id=12&eventid=870

Mieheni on tällä viikolla aloittanut isäkuukautensa ja mulla on hirmuinen himottelu päästä joka paikkaan. Näimpä kävimme lasten kanssa myös keskustassa Green Papayan (http://www.greenpapaya.fi/) korvis ja ponskari ostoksilla Sopiva Shopissa Eerikinkadulla.

Samalla reissulla eksyttiin Kampinkeskuksen Kampituspäiville ja pienen neuvottelun jälkeen sain mieheltäni "synttärilahjaksi" ihanan laukun! Olen kolmesti käynyt kassia katsomassa liikkeessä (Cruel Angel) ja nyt se oli 30% alessa! En voinut jättää ihanaista enää kauppaan jonkun muun ostettavaksi! Nyt se toimittaa hoitolaukun virkaa, sillä siihen tarkoitukseen sen on juuri passelin kokoinen! Kaunis! Sanon mä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti