sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Pitkästä aikaa..

Pitkästä aikaa ajattelin kirjoitella jotain tännekin!

Meillä ollaan sairasteltu enemmän ja vähemmän viimeaikoina, mutta nyt EHKÄ alkaa jo helpottaa, ainakin itselläni! Flunssaa, nuhaa, yskää, angiinaa, kaikki löytyvät täältä saman katon alta!

En ole siis päässyt muutamaan viikkoon mihinkään kotoa, mutta eilen kävimme Mimon ja Myyn menossa -blogin Hannan kanssa vanhalla kunnon kirppiskierroksella! Kohteena Vekarakirppis Kumpulassa ja Mellunmäen oma kukkanen, Mellukirppis! Joitain mukavia löytöjä teinkin, pientä tosin vaan, osa niistä löytyy tuolta alempaa kuvasta! Samalla reissulla kävin noutamassa Hellelle huutislöytöni, ihanan Metsolan Blossom -mekon! Yllätyksekseni se olikin velourinen, mutta aivan ihana!
Iltapäivällä saimme vielä kotiinkuljetuksella tuon ihanan MiniMurmelin mekon! Neiti ihastui siihen niin kovasti, että meinasi lähteä nukkumaankin se päällä! Malli on juuri passeli, kokona on 92/98, joten mekko on lähempänä tunikaa kuitenkin! Ompelujälki on tosi siistiä ja kaunista! Ihana kuosi!

Pakkaset ja kipeily on saanut meidän tosiaan pysymään kotinurkissa. Normaalisti olemme paljon liikenteessä lasten kanssa, kavereilla, kerhossa, muskarissa ja jumpassa, nyt ollaan kyllä ihan monen kuukauden edestä koluttu näitä nurkkia! Käsittämättömintä on se millaisen kaaoksen 1v. ja 3v. lapset saavat aikaan muutamassa tunnissa! Pika siivous ja sama meiniki jatkuu iltapäivällä! Olenkin tässä viimeaikoina miettinyt omaa rooliani kotiäitina ja todennut olevani lähinnä siivooja ja huoltaja, imettäjä..no tätähän tämä on! Täytyisi joskus pohtia asiaa ihan kunnolla!Meidän naapuri muuttaa uuteen asuntoon ja me on käyty muutamaankin otteeseen "tyhjennysostoksilla" heillä, joten lähiaikoina meille on tulossa uusi ruokapöytä tuoleineen, kattokruunu ja keittiöön uusi astiakaappi, astiakaappi kannettiin jo meille, mutta muita ihanuuksia jo odotellessa...! Tuossa vielä kuva meidän keittiöstä, joka minun ihmetyksekseni on ollut kerrankin kuvauskunnossa kaksi sekuntia ;) Tykkään tuosta astiakaapista/vitriinistä tooooosi paljon ja sen syövereihin saatiin uppoamaan niin lautaset kuin lasit ja mukit! Pienen 1-vuotiaan Oivan karkoittamiseksi on nuppeihin viritetty ponskarisysteemi, katsotaan kauanko menee, että hän oppii saamaan oven auki..

Pirtsakoita pakkaspäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti