lauantai 6. marraskuuta 2010

Aamutuimaan..

Mä olen maailman huonoin aamuherääjä. Molemmat lapsemme ovat aamuvirkkuja ja aamutohina alkaa 5.30-6.30 välillä joka aamu. Mieheni on onneksi suhteellisen kivuttomasti noussut aina. Silloin kun miehelläni on aamuvuoro, tekee nouseminen minulle TOOODELLA tiukkaa.

Kuitenkin siinä vaiheessa, kun olen saanut aamulatteni naamariin ja aamutoimet suoritettua, huomaankin, että hohhoh onpas aikaisin nousemisessa tosi paljon hyviäkin puolia! Aamulla ehtii hyvin laittaa pari koneellista pyykkiä, ehtii tehdä valmiiksi lounaan, käydä suihkussa, katsoa lasten kanssa aamuohjelmia tai leikkiä, vilkaista meilit ja feissarin jne.. Kummasti sitä ehtii, kun saa silmät auki!

Ongelmahan piilee tosiaan siinä, että illalla ei tule mentyä ajoissa nukkumaan..jään usein surffaamaan koneelle tai tsättäilemään feissariin Mimon menossa Hannan kanssa... ;) Pitäisi siis useammin saada itsensä nukkumaan ennen kymmentä, tällöin aamuherätys ei kirpaise ihan yhtä paljon. Ja toisaalta mieskin saa välillä omat ansaitut aamu-unensa!

Oiva 10kk on nyt vihdoin siirtynyt tunnin-kahden välein heräilystä max. kahteen heräämiseen yöllä 20-06 välillä. Tämä on ihan luksusta, sillä yölliset heräilyt ja imetys on ollut mulle tosi raskaita, kun aamulla kuitenkaan ei ole voinut jäädä pötköttelemään niin kuin esikoisen kanssa aikanaan (jolloin noustiin aikaisintaan 10.30) !

Yhtä kaikki. Aamuaika lasten kanssa tekee mut oikeastaan tosi onnelliseksi. Tätä lisää siis :D
Viereisessä kuvassa erään aamun höpsöttelyn huipentumana
Helle halusi muovaiuvahaviikset ;) Äidistäkin löytyy vastaava Hellen ottama kuva, mutta se ei ollut lainkaan näin laadukasta julkaisumateriaalia!
Hellellä tässä ja toisessa kuvassa päällä ihanasta Sampsukan bambuneuloksesta Mimon menossa blogin Hannan ompelema mekko! Aivan ihana mun mielestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti