tiistai 9. marraskuuta 2010

Aivot narikkaan ja käsitöihin!

Minä oon aina ajatellut, että en ole kovinkaan innokas käsityöihminen. Ala-asteella valitsin kästyöksi puukäsityön, en tiedä miksi, mutta luultavasti siksi, että halusin tehdä mielummin puutöitä kun tekstiilitöitä. Mun äiti on ollut taitava (mutta laiskahko) käsitöiden tekijä ja meillä sai aina leikkiä ja näperrellä kotona sitä mitä halusi. Opinkin siis kotona virkkaamaan, neulomaan ja ompelemaan, en koulussa.

Mutta toisaalta mulla ei myöskään ole oikein koskaan ollut kenelle tehdä käsitöitä (satunnaisia lapasyrityksiä lukuunottamatta). No, nyt on. Mutta kynnys on korkea, joten harjoitteluahan se vaatii. Olen myös sellainen, että innostun jutuista tosi helposti, mutta yhtä helposti jätän ne kesken ja kyllästyn jos ei asiat mene niinkun haluan..

Eksyin jostain syystä Marakattimarssin sivuille ja löysin sieltä asusteiden kohdalta ihania ponskareita ja piti kokeilla itsekin! Hienot tuli. Kuva ei tosin anna oikeutta noille, mutta hienot tuli. Näitä voisi vaikka näperrellä lahjoiksi jouluksi!

Sain eilen inspiksen tuosta kankaasta ja tein siitä lasten päikkäriaikana myös aiemmin huutiksesta löytämäni Punaisen Norsun ihanan ponitakin mukana tulleeseen oranssiin Aarrekidin pipoon kukkopilliaplikaation. Tämä oli ensimmäinen kokeilu laatuaan ja musta siitä tuli ihan kiva! Ainakin pipo kelpaa nyt Hellen päähän (tosin hän ilmoitti mulle, että hänen lempivärinsä on vaaleanpunainen, ei oranssi)!

Myös nurjasta puolesta tuli tosi hieno! Melkeen jopa mietin, että se on hienompi niin päin! Mutta ruutukukko saa kelvata. Pienempi tuo kukko olis ehkä saanut olla, mutta se on nyt mitä on. Ehkä teen jotain muuta samalla "kaavalla" johkin muuhun vaatteeseen..

Löysin muuten meidän postista ihanan heijastimen Hellelle! (Oon löytänyt sieltä harmillisen usein kivoja asustejuttuja..) Mutta. Sen kiinnittäminen mihinkään on aivan mahdotonta. Kiinnittimenä on siis pinni, jos kuvasta nyt mitään saa. Olisko mitään hyviä ideioita miten saisin tästä käyttökelpoisen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti