tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kuva-arvoitus

Kun tässä kuvalinjoille lähdettiin, niin jatketaan!

Seuraa kuva-arvoitus!

Kuka seuraavista muurahaisista ei kuulu
kodin sisätiloihin??!

Meitä ei löydy sisätiloista, kun noita
keskimmäisiä.

Huoh. Kevään merkki täällä meidän
suunnalla on ollut myös näiden mustien
ötököiden tunkeutuminen kotiimme.
Sen aika on taas nyt.

Mä en välitä näistä tyypeistä ollenkaan.
Olenkin jo parina keväänä kysellyt, että
miksi te murkkuset tulette meille sisään,
kun en mäkään tuu teille!?

Koita tässä nyt sitten opettaa 3v. neitokaista
kunnioittamaan luontoa ja eläimiä.

MILLÄ NÄISTÄ PÄÄSEE EROON??


4 kommenttia:

 1. Radiossa mainostavat päivittäin Bayer Gardenin muurahaistorjunta-aine. Itse joudun ottamaan pihalla urakan, meillä on ainakin 2 isoa pesää ja kusiaiset saavat tänä kesä häädön. Tai ainakin toivon niin.

  http://www.bayergarden.fi/fi/produkter/Muurahaisia_ja_hyoenteisiae/

  VastaaPoista
 2. Mä en nykyään kuuntele kun autossa radiota ja ajelen autolla aika harvoin.. ;) Olen siis jäänyt jostain oleellisesta paitsi! Meidän murkut ilmeisesti asustelee jossain täällä talon alla (tai näin ainakin täällä pidempään asuneet naapurit on asian analysoinut). Pihalla ei ole yhtään murkkupesää, vieressä isot kalliot vain. Mä vaan vihaan sitä, että noi elukat kipittä meidän parketeilla.. täytyykin perehtyä tuohon myrkkyyn ja siihen voiko sitä laittaa sisälle..?

  VastaaPoista
 3. Ai niin!

  Tässä myrkytysjutussa mua arveluttaa se, että mitä jos noi mukulat laittaa tota jotenkin suuhunsa. Aikaisempina vuosina saunanlauteidenalusen myrkytys on poistanutnoi tyypit, mutta tänä vuonna ne on ilmeisesti keksineet uuden reitin.

  En uskalla heittää tuota meillä olevaa myrkkyä joka seinälle just lasten takia. Joskus kuulin jostain sellaisesta kasteluaineesta, jolla kasteltiin talo ympäriinsä, tässäkin jutussa mietityttää se, että mitä jos sitä jotenkin joutuu lasten leikkeihin/suuhun..

  VastaaPoista
 4. Meilläkin näkynyt nyt maan sulamisen myötä kellarissa noita keskimmäisiä tyyppejä. Ja minä myrkytän ronskisti Raidilla tms. koko komppanian. Tosin mehän ei oleskella kellarissa eli sinänsä ei mitään väliä. Häviääkö ne teiltä kun maa kunnolla sulanut? Kasteluaine on noista myrkyistä vahvin. Mutta nyt useamman vuoden kokemuksella se ei ole meillä aiheuttanut mitään ongelmaa. Tosin tyttönen/koira ei nuole talon kivijalkaa :D enkä usko että teidänkään? Ne puffetit (ne muovijutut) kiinnostaa lapsia varmaan enemmän? Saatika noita sirotteita jos käyttäis..

  VastaaPoista