keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Äidin teehetki!


Olin etsinyt kauan mieleistäni teepannua, monet ovat kuitenkin jotenkin liian pieniä, tylsän värisiä tai törkeän kalliita. Joulun jälkeen kävimme äitini ja lasteni kanssa Tukholmassa ja siellä ihanstuin tähän. Sagaformin Retro teepannuun. Muotoilultaan aika perinteinen, mutta kuitenkin kaunis. Kauniit värit ja teetäkin mahtuu useampi kupillinen!
Laivalta en vielä tätä itselleni raaskinut ostaa, mutta Kokkimanin verkkopuodista onnistuin näitä löytämään ja tilatessani sattui olemaan vielä jokin pieni alekin päällä! Teepannu sai seurakseen ihanan puukantisen purnukan, meillä täällä purnukassa asuu nykyään hieno sokeri lusikoineen. Kätsä!Sarjaan kuuluu myös aamiaiskulho, lautanen ja teekuppi ja tassi. Itse en näistä muista niin innostunut. Lautanen on vähän köyhän näköinen verrattuna noihin muihin, jossa tuo kuvio näkyy runsaampana.


Teekuppi ja tassi olivat ihan jees, mutta ei kuppi ei muotoilultaan miellyttänyt minua. Ihan kaunis kuitenkin livanäkin.

Laivalla oli myös muita Sagaformin tuotteita ja nämä ihanat teesetit ovat mielestäni todella kauniita. Laivan alelaarista löytyi enää sininen ja vihreä kukka, tuon punaisen taidan vielä napsutella itselleni jostain!Setissä on mukana teemukin lisäksi myös tuo teepallo, johon teen voi laittaa, muki ja teepallo on kivasti piilotettu metalliseen pyöreäkantiseen rasiaan, jonka kyljessä kulkee mukin kuvio! Monikäyttöinen siis, ehdottomasti! Muki on ihanan suuri. Siitä on ihana juoda aamun kahvi tai tee!

5 kommenttia:

 1. Moikka. tulin kurkkimaan kuka nimimerkin takaa löytyy :) Ihastuttava blogi sinulla. Ehdottomasti jään tätä seurailemaan. Ja nuo kuvien astiat, ihan huippu mahtavan näköisiä. Ja ne linnunpöntöt, niitä löytyy puodistani johon on linkki blogini sivupalkissa.

  VastaaPoista
 2. Oooh, kiitos vinkistä :) Täytyy tulla kurkkailemaan! Tutkiva salapoliisi olisi ehkä tuon löytänytkin ;)

  VastaaPoista
 3. Olen uusi lukija. Kiva blogi sinulla :) Voiko noita ihania Sagaformin mukeja ostaa jostain muualta kuin laivalta? :)

  VastaaPoista
 4. Kiva, että liityit lukijaksi! :)

  Ainakin www.kokkiman.com myy jotain noita (noita kukkamukeja, ei taida olla kuin tuo tulppaani teesetti), muualta en ole ainakaan vielä löytänyt..

  VastaaPoista
 5. stockmann myy noita teekuppeja ihanissa peltirasioissa, löytyy kolmessa värissä ;) Käypä vaikka kurkkimassa Itiksessä!

  VastaaPoista