maanantai 14. maaliskuuta 2011

Vaihtori!



Törmäsinpä tässä blogeja selaillessani hauskaan Vaihtoriin! Itselläni ei ole ainakaan vielä mitään tuonne tungettavaa (lastenvaatteita ja muuta sälää kyllä löytyy kaapit pullollaan..kirppisreissua odotellen), mutta tosi hauska idea! Kierrätys kunniaan designissa ja käsitöissäkin :)

Täällä sairastellaan. Tai minä sairastan. Viikonlopun kärvistelin töissä, mutta nyt on kyllä ihan veto veks. Vatsassakin pyörii ja joku pyllyn vatsatautikin varmasti tulossa :( Tänään ei siis ole ulkoiltu tai tehty muutenkaan mitään kovin järkevää.. neiti innostui aamupäivällä kuitenkin maalaamaan sekä sormin että siveltimellä. Neiti innostui maalaamaan vesiväreillä myös paperin toiselle puolelle, joten taideteoksille piti keksiä joku näppärä kuivatussysteemi. Ja tadaa. Kaunis se ei ole, mutta ideaa voisi helposti jalostaa....! Maalaukset kuivuivat ehkä nopsampaa kuin normisti, ehkä. :)


2 kommenttia:

  1. Olipa kyllä kiva idea tuo Vaihtori! Kiitti vinkistä.

    Ja hieno tehomaalaajan tehokuivatusteline :D

    VastaaPoista
  2. Joo! Idea lähti ehdottomasti tarpeesta saadaa maalaus kuivumaan niin, ettei keittiön työtasot ole kauniin vihreänsiniset kuivausprosessin jälkeen ;)

    VastaaPoista