perjantai 18. maaliskuuta 2011

Kerralla kunnollista?

Seuraa Molo Kids pettymyksestä avautumista...

Molo Kidsin ihana sateenkaaritakki saapui meille siis pari päivää sitten. Neiti oli aivan tohkeissaan takista, mallasi niitä punaisten housujen kanssa jo päälläänkin, ihanat värit, kivan ohut matsku takissa..mutta sitten. Äiti huomasi takin heijastimien näyttävän kuin "käytetyiltä", hihojen heijastimien pinnassa oli ihmeellisiä viivoja, kuin naarmuja. Lähempi tarkastelu osoitti, että myös toisen hihan sisäteippauksen teippi repsotti :(Huoh. Näinkö tämä asia tosiaan on. Kuvittelin Molon olevan samaa laatua kuin esimerkiksi Ticket to Heaven, joiden talvihaalareihin olen ollutÄLYTTÖMÄN tyytyväinen jo kaksi talvea. Huomasin takissa myös yhden erikoisen piirteen...takissa ei ole MINKÄÄNLAISTA vuorta. Sisäsaumat, teippaukset, kaikki näkyy sisäpuolella suoraan. Mä en ole mikään lastenvaatealan asiantuntija, mutta mulle tämä ei kyllä kerro LAADUSTA. Neljänkympin takin kuitenkin kuvittelisi täyttävän laadukkaan takin kritteerit. Niskalappua tutkiessani törmäsinkin tekstiin "Made in China"..mutta hmm..

Takki lähtee nyt takaisin, saamme 1-laatuisen tilalle, toivottavasti. Harmittaa vähän, lähinnä sen takia, että kyseiselle puodille koituu kovasti kustannuksia tällaisesta säätämisestä. Ja turhaan.

Voitaisko kerralla tehä kunnollista?

7 kommenttia:

 1. Tuo takki on sadetakki. Ei varsinainen välikausitakki.

  VastaaPoista
 2. Oho!
  Onkohan teille oikeasti sattunut "vajaa" kappale, siis kesken jäänyt? En ole koskaan kuullut takista jossa ei olisi minkäänlaista vuorta (siis lasten vk- tai toppatakista)
  Mistä muuten noin halvalla löysit? Eikö noissa hinnat ole yleensä ollut aika lähellä 100€?

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä avautumisesta! Taidan tänäkin keväänä pitäytyä Ticket to Heavenissa :)

  VastaaPoista
 4. meillä on nuo raidalliset housut olleet käytössä kevät+kesä+syksy. vuorettomuus ei ollut niin kivaa, mutta hyvin on kestäneet ehjätä. ei vaan paljasta ihoa vasten ole laitettu :)

  VastaaPoista
 5. Mä luulen tosiaan, että tuo Molo Kidsin vuoreton tarkoittaa tosiaan, ettei ole mitään vuorta. No, joka tapauksessa. Jotenkin ehkä sitten vaan kuvittelin, että tuo takki olisi toisenlainen.

  Poitsujen äiti: Nettisivuilla puhuttiin "takista", sanottiin kyllä toki, että takki on vettä ja tuulta pitävä, myös hengittävä. Jotenkin aattelin, että silloin kyseessä on välikausitakki...no, pääasia, että saadaan uusi tilalle, koska tarve tuolle takille on!

  mirja: takki on naperonutusta, ja siis meillä on pelkkä takki, ei setti. Tuolla on kyllä myynnissä myös ulkohousuja tuolla rainbow kuosilla!

  Ja se pitää sanoa, että oikein hyvää palvelua olen tuolta Naperonutusta saanut! Ei mitään valittamista siitä. Mutta tietysti harmittaa, että tuotetta joutuu palauttelemaan ja se ei vastannut sitä mita odotin. Kulujahan siitä syntyy jämylle ja sitä kautta kaikille asiakkaille :(

  VastaaPoista
 6. Hei

  Kiva kun tulit blogini lukijaksi.Ja osallistuit arvontaan.

  Täältä löytyikin kiva blogi,pitääkin vielä tutkiskella tarkemmin.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 7. Mä olen kanssa mietiskellyt samaa takkia poitsulle, kun se olis kovasti herran mieleen värikkyytensä ansiosta. Vaan se vuorettomuus kyllä mietityttää, varsinkin, että kestääkö ne teippaukset menossa mukana, ku ne on näkösällä? Ja vesipilarikaan noissa ei taida kovin korkea olla... Että pitää sitten aina olla hankalaa tämä pihakamppeitten hankinta!:(

  VastaaPoista