perjantai 11. maaliskuuta 2011

Valoa!

Ihana vanhauusi lamppumme saatiin vihdoin kattoon roikkumaan! Olkkarissamme on koorkea viistokatto ja tämä ihana kruunu sopii tänne älyttömän hyvin! Asentamisen kanssa tosin on vielä vähän korjattavaa, saatiin nimittäin toimimaan vain 4/8 lampusta..no, pikku vikoja.
Ihanakamalasuloinen kolmevuotiaamme keksii mitä ihanampia leikkejä pikkuveljensä kera. Tässä yksi päivä neiti oli kerännyt olkkarin pöydälle kaikenlaista rojua ja ilmoitti, että tässä on Mellukirppis! Ja tässäpä kirppiksen antia. Aika sama meininki kuin originellissa!Pikkuveli on kova vessasäätäjä. Kaikista mieluisinta on napata vessaharja ja siivoilla sillä sitten pitkin parketteja. Ilkeä äiti nosti vessaharjan korkeammalle ja siitä suivaantuneena pieni mies keksi laittaa pesukoneen pyörimään lastina perunankuorimaveitsi, lääkeruisku ja sulkapallo . No, ilkeä äiti laittoi pesukoneenkin lukitukseen.

Tämän jälkeen seuraavana kohteena olikin veskipaperirulla, joka on kätevästi kädenulottuvilla lavuaarinpäällä (koska meiltä puuttuu se pirskatin paperiteline, kun pesukone vei sen entisen paikan..).

Veskipaperin sipruttelu on sitten mukavaa puuhaa. Ja sitä mukavampaa on äidillä työntäessä kättä veskipyttyyn koittaessaan saada tukkeista pyttyä taas vetämään. Sellainen päivä täällä, ei voi sanoa, kun että onneksi on lapset :D

Ei käy aika pitkäksi!

Voittajan on helppo hymyillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti