keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Sydämiä, mansikoita, parkkihalleja ja muita pieniä löytöjä...!

Pienen yksivuotiaan poikani unelmien täyttymys (ainakin innokkuudesta päätellen!). Ja äidinkin mielestä vihdoin ihanan näköinen parkkitalo löytyi vihdoin Itiksen Fidasta. -50% päivien jälkeenkin on kirppistelyelämää..

Lasten mummin luona on ollut jo Hellelle kirpulta ostettu parkkitalo vuosia. Helle ei siitä niin ollut hirveän kiinnostunut, ennen kuin Oiva alkoi leikkimään sillä. Parkkitalo tuntuu olevan molempien kestosuosikki! Hyvin pelittää!


Tämä suloinen sydänkassi on löytö Varpainjaloin -blogista!
Neidin ihana keväinen kerhokassi on sulostuttanut ja ilostuttanut meitä jo jonkin aikaa, kassiin sujahtaa helposti kerhotossujen lisäksi jumppaa varten
jumppapuku ja juomapullo!

Sydänkuosi on vaan niin suloista.
Niimpä löysin huutislöytönä myös neuvolakorttiin uudet kankaiset kuoret, sydänkuosia
tietenkin! Samaista kangasta löytyy myös tyynyliina meiltä, vielä sitä ei ole tuhottu ompeluksiin, mutta jospa siitä jotain pientä jossain vaiheessa saisi näperreltyä..

Alla kuva noista kuorista, ihana on. Toinen kuva hujahtaa koko ajan väärinpäin, mutta olkoon :)
Muovinen kotelo neuvolakorteille on peräisin minun lapsuudestani, äitini kätköistä. Osuuspankki on sponssannut oikein kauniit kuoret silloin kasarilla!
Tämä mansikkakukkaro on ihana H&M löytö Itkisestä! Hintaa 4,90€! Saatan joutua ottamaan tämän omaan käyttööni, kortitkin mahtuisivat tuohon jotenkuten..
Iineshenkselit on ensimmäinen feissarikirpparin löytö, vielä ei ole kokeiltu toimivatko miten hyvin käytännössä, mutta leikkeihin varmasti kelpaavat!

Punanen neppisautokin on päässyt jo huristelemaan uudessa parkkitalossa!

Pieniä löytöjä olen tehnyt paljon tuolta Itiksen Fidasta (joskaan ei välttämättä aina niin huokeita).

Molemmat retrovaunulelut on löydetty muutamalla kymmenellä sentillä tuolta! Toinen on ollut aktiivikäytössä, siihen lisäsin vain tuollaiset nipsut päihin. Ovat toimittaneet erittäin hyvin virkaansa!


Näille vaunuleluille pitää koittaa löytää uutta kotia, sillä ihan toviin ei meidän perheessä ole näiden tuijottelijoita tulossa... :)

Ihania arvontoja Unikuun terapiahuone ja Unelia -blogeissa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti